Molts dels assistents, quan assisteixen a un congrés pensen: “Espero treure’n profit, perquè tinc un munt de feina per atendre a l’oficina”

Alhora quan hi són (hi som), ens distraiem mirant l’email de l’oficina amb el mòbil, fem trucades a clients o companys de feina i pretenem estar a dos llocs al mateix temps.

M’agradaria explicar-vos com estar a dos llocs a la vegada, però no disposo de la solució (encara), així que em limitaré a com podem donar-li la volta a la truita i convertir la distracció  per excel·lència, el mòbil, amb el nostre aliat.

 

Si la majoria de nosaltres tenim la costum de mirar el mòbil un mínim de 2 vegades per hora, ens deixem fascinar per les pantalles brillants, i preferim llegir enmig de fotos enlloc de llargs paràgrafs, el primer que podem fer és assumir-ho.

Per altra banda està en boca de tots el desig per aconseguir la màxima eficiència, el màxim rendiment, optimitzar el temps, viure el present i obtenir el màxim profit de tot lo bo al 100%.

Amb la teoria clara, anem a portar-ho a la pràctica per quan organitzem un congrés o per quan assistim a un congrés.

Els organitzadors d’esdeveniments cada cop procuren i aconsegueixen que els actes siguin més dinàmics, que passar d’una conferència a una altra sigui ràpid i eficient, però saben, i crec que són conscients, que hi haurà moments que es poden fer pesats per alguns assistents i de màxim rendiment per altres.

I què fem en moments avorrits? Mirar el mòbil per distreure’ns.

Els assistents, per altra banda, ho volen tot, en qualsevol moment i lloc i si no ho tenen ja comencem a pensar que estan perdent el temps. I què fan? Mirar el mòbil per mirar els emails de l’oficina.

Senyors organitzadors, senyors assistents, suposo que ja veieu per on vaig, oi? Fer que l’esdeveniment estigui també en format mòbil, d’aquesta manera hi sortirem guanyant tots.

Sr. Organitzador, no podrem impedir que hi hagin mòbils engegats ni ganes de compartir i mirar què es mou pel món amb el mòbil. Aprofiteu i feu que aquest dispositiu parli de l’esdeveniment i sobre vosaltres.

Sr. Assistent: si estàs avorrit, el conferenciant no t’engresca prou i vols distreure’t agafa el mòbil i mira la app de l’esdeveniment fet que et relaxarà alhora que podràs veure informació rellevant, organitzar-te l’agenda, trobar nous contactes (amb els quals després voldràs intercanviar targetes), podràs respondre enquestes o baixar-te informació.

Sr. Assistent, ja que has vingut aprofita-ho al màxim, i fes-ho ara i aquí mateix, ja que quan arribis a l’oficina et serà impossible, amb la app al mòbil és ràpid, fàcil i eficient.

El mòbil serveix per treballar i distreures a la vegada, aprofitem-ho doncs.

Les apps per esdeveniments fan possible aquesta realitat. Hi ha molta oferta, per tant, segur que algun model encaixa per efectuar les funcions adients pel vostre públic. Les apps per esdeveniments aporten valor a totes les parts.

Sr. organitzador anima’t doncs i posa una app al teu esdeveniment

Sr. Assitent anima’t i baixa’t la app del congrés.

Si cerques apps i no saps per on començar, et proposo les apps Suitevent.Captura