Un dels objectius principals dels esdeveniments i congressos són les relacions presencials: l’audiència, els ponents, les conferències, els contactes, les converses… Alhora sovint cal combinar-ho amb la digitalització de l’esdeveniment que el fa més pràctic i més útil.

Lligar la part digital de l’event amb la part en presencial és un punt rellevant a tenir en compte per rendibilitzar l’esdeveniment per totes les parts. Miro d’explicar-te què i com es pot fer per enllaçar l’esdeveniment presencial amb l’esdeveniment digital.

 

Pels assistents a un congrés, una fira, una convenció o esdeveniment corporatiu serà molt pràctic disposar d’una app amb tot el programa digitalitzat, actualitzat i amb les darreres notícies. Si a més a més pot marcar les conferències i ponents favorits, agendar-se-les a la seva agenda li serà de gran utilitat per la gestió del seu temps.

Per als organitzadors i secretaria tècnica que gestiona l’esdeveniment, estalviar paper en imprimir programes i poder fer canvis a darrera hora de la programació és una part pràctica de la digitalització del programa de mà. Sabem però, que els organitzadors voleu molt més,  així que miro d’anar al tema rellevant.

Les funcions d’una app mòbil amb el públic són el lligam entre digital i el directe. Us poso quatres exemples i els beneficis de cada part.

 

1) Preguntes en directe. Abans calia llogar uns aparells o que la pròpia sala disposés del sistema. Avui en dia això es pot fer amb les apps per esdeveniments.

Disposar d’aquesta informació digitalitzada, en directe dóna agilitat tant al gestor de l’esdeveniment com als usuaris que prefereixen centralitzar-ho tot en un sol dispositiu enlloc d’haver de utilitzar una màquina diferent.

 

2) Enquestes pre-activitat. Els assistents cada cop són més exigents alhora molts d’ells estan disposats a dir-nos què volen o què esperen. Aprofitem doncs que l’usuari està connectat amb nosaltres digitalment per a preguntar-li què vol. El resultat d’aquesta interacció digital pot repercutir molt positivament a el que els assistents rebin en format presencial.

 

3) Enquestes post-activitat. Disposar d’informació un cop ha acabat l’event és una informació d’alt valor per a millorar. Fem-ho fàcil, ràpid i digitalitzem la informació per poder-la mesurar, traslladar i valorar. Disposar de la informació en el propi gestor de continguts de l’app és el primer pas.

 

4) Compartir. Avui en dia el verb compartir ha evolucionat, o més aviat podríem dir que s’ha digitalitzat. Compartir a les xarxes socials és la nova manera de compartir entre amics, entre companys de feina i entre professionals.

 

Val la pena triar les funcions de l’app de l’esdeveniment i lligar-les amb allò que farem de forma presencial. Les apps Suitevent són una molt bona opció. Contacta’ns info@suitevent.com.

A tots aquells que ja utilitzeu aquest tipus de tecnologia en els vostres esdeveniments, com acostumeu lligar l’event presencial amb el digital?