Cada cop més les apps per esdeveniments (congressos, festivals, simposis, fires…) s’utilitzen per aglutinar el màxim d’informació sobre l’esdeveniment, la marca i temes relacionats.

D’aquesta manera els usuaris troben un valor extra en gaudir de més informació digitalitzada sobre un tema o una marca central.

Disposar de diversos programes i segmentació de la informació és un plus que les apps Suitevent ja disposen.

 

Les apps per esdeveniments cada dia acumulen més informació i en més formats, text, documents, fotos, vídeos, etc. organitzar-la és un punt clau perquè cada usuari pugui trobar en un sol clic allò que busca o allò que necessita.

Fixem-nos en els congressos:

En molts casos un congrés anual, bianual o semestral té valor gràcies a les moltes ponències, xerrades, debats i conferències que s’hi faran.

Setmanes abans, els assistents han de disposar de tota la informació actualitzada i ben organitzada, per això és vital que els continguts informatius s’organitzin de forma adequada, coherent i simple.

El primer punt que heu de tenir en compte és disposar d’un gestor de continguts de l’app que permeti adjuntar pdf, fotos i vídeos a cadascuna de les activitats del programa. El text és important que pugui ser amè amb textos en negreta i formats adequats per llegir en mòbil, alhora que cal posar fotos i vídeos per aquells usuaris (la majoria) que valoren els continguts multimèdia i poden compartir-los amb més facilitat.

També hi ha congressos on a més a més d’haver-hi el programa de conferències s’envolten d’altres activitats relacionades, com tallers, debats, activitats d’oci post congrés, etc. És aquí on hem d’anar en compte i saber des d’un bon principo com organitzarem la informació per tal que l’usuari hagi de fer el mínim de clicks per trobar-la.

Algunes apps, sense pensar en aquesta circumstància, posen totes les activitats en un llistat immens i llarg, que obliga a l’usuari a fer “scroll down” múltiples vegades per trobar (o no trobar) les activitats d’interès per a l’usuari.

En vistes d’això hi ha apps que miren de posar filtres segons tipus d’activitats, però deixen en mans dels usuaris desplegar el filtre cada vegada que volen cercar una activitat o consultar la programació.

Per les apps Suitevent hem optat per posar varis programes d’activitats, a nivell del menú principal, i per tant a un sol clic, proporcionant a l’usuari de la programació segmentada per temàtiques, tipus d’activitats i espais.  A més, els diferents programes es poden gestionar fàcilment des del gestor de continguts.

En els festivals

A les apps per a festivals el valor del contingut multimèdia es multiplica per dos (com a mínim). Al tractar-se de moments d’oci i de diversió, les imatges i els vídeos tindran un valor molt més alt, és per això, que en cas que el vostre festival disposi d’una app, el vostre “app-màster” haurà de disposar de tot el material gràfic, fotos, vídeos així com un gestor de continguts de l’app que li permetrà pujar els continguts multimèdia de tot tipus de manera òptima.

Disposar de diversos programes accessibles des del menú  permetrà a l’app-màster organitzar la programació per temàtiques, o per tipus d’activitats i posar per exemple un programa d’activitats a l’aire lliure, un programa d’activitats en recinte tancat, un programa d’activitats de pagament, l’altre d’activitats gratuïtes, i moltes altres combinacions i segmentacions útils pels assistents al festival i usuaris de l’app.

Per resumir i com a concepte general cal tenir en compte tres coses bàsiques:

  1. La informació de valor és la que té èxit (“Content is the king”)
  2. La usabilitat i accés a la informació en un sol clic és un punt bàsic per fer que l’app sigui útil i valorada pels seus usuaris. Disposar de diversos programes al menú principal és una molt bona solució.
  3. Cal disposar d’eines d’app-màster per a introduir continguts multimèdia (fotos vídeos), text enriquit, segmentació de continguts i configuració del menú principal.

Les apps Suitevent, reuneixen aquestes característiques, entre d’altres funcionalitats d’interès i de valor. Amb una relació qualitat preu immillorable. Si vols més informació contacta’ns a info@suitevent.com o al +34.972.183.487.