Vendre entrades, tiquets i abonaments és un pas imprescindible per aconseguir l’èxit de molts esdeveniments. Disposar de varis canals de venta és una bona pràctica per arribar al màxim de públic.

Avui dia els canals digitals de venta d’entrades són un punt fort, així que incloure el canal de venta dins la app del vostre esdeveniment pot aportar-vos una font d’ingressos.

Disposes d’una app del teu esdeveniment i vols que sigui un canal de venta d’entrades?

Vols que la teva futura app sigui una font d’ingressos enlloc d’una despesa?

Segueix llegint i t’expliquem com fer-ho.

Si estàs llegint aquest post molt probablement tens unes entrades precioses per vendre, o uns tiquets de a cadascun dels  concerts per distribuir, o una abonaments dels varis dies de l’esdeveniment per captar públic fidel.

Doncs bé, et proposem aprofitar el canal digital de l’app del teu esdeveniment per tal de fer més ventes online.

Tant si el vostre esdeveniment és un festival, una gira de concerts, un congrés, una fira o un fòrum l’app del vostre esdeveniment pot ser una font d’ingressos.

L’app segur que disposa d’un programa d’activitats i dels detalls dels horaris, doncs és aquí on cal que hi hagi un botó atractiu i linkat directe a l’entrada concreta d’aquella activitat.

És important que el link sigui dins l’activitat concreta i que et porti a la URL de compra d’aquella activitat concreta

Avui en dia hi ha moltes plataformes de venta d’entrades online com ara “portal ticket”, “midi.is”, “waticket”, i moltes més, així que si ja la tens contractada es tracta de treure-li el màxim rendiment possible i escampar els links a tots els medis digitals dels quals disposis per aquell event.

Quan els usuaris tenen l’esdeveniment a la butxaca en format app, cal que aquesta sigui atractiva i usable per la venta de tickets. Per tal que sigui així va perfecte que cada activitats o sessió (en cas de cinema) disposi del link personalitzable per digir-lo directament a la URL per comprar aquella entrada concreta.

Si la app disposa de registre d’usuari, potser vols fer un pas més enllà i fer que la pròpia app sigui una plataforma de pagament, però alerta amb aquest plantejament, cal tenir en compte que pot ser poc usable per l’usuari al haver de esforç considerable a donar-se d’alta per a una nova plataforma per comprar-se l’entrada.  Un altre punt important és que els diners passaran per iTunes o Google Play, i les comissions poden ser altes pel poc valor que t’aporta la plataforma.

Si també vols promocionar abonaments per a varis dies, o abonaments per tot el festival el que és convenient és posar un apartat de venta d’abonaments en el menú principal de la app. L’accés ha de ser el màxim directe i mínims clics per donar-li a l’usuari el què busca. Així que en tocar el botó del menú d’abonament el més adequat és redigir-lo a la URL concreta de venta d’abonaments de la plataforma de ventes d’entrades online que ja disposes.

En fi, la sinèrgia és una part de l’eficiència. Utilitzar els diferents canals digitals per difondre la  venta d’entrades online permet sumar i fer que els canals siguin d’entrada d’ingressos i de captació de nou públic. Les apps Suitevent compten amb això i disposen dels botons, links i menús adequats. Si vols saber-ne més contacta amb nosaltres a info@suitevent.com.