De Cannes a Tokio, passant per Sant Sebastià, New York i Bogotà. Moltes són les ciutats que durant tot l’any 2018 han acollit o acolliran a la seva falda al setè art, realitzant en el seu honor magnífics festivals.

I com no podia ser d’una altra manera, la ciutat de Sitges serà una de les parades obligatòries per a tot aquells amants del cinema i seguidors d’aquests esdeveniments.

Del 4 al 14 d’octubre tindrà lloc el 51 Festival Internacional de cinema fantàstic de Catalunya, amb un gran munt de novetats, actrius i actors i un grapat de pel.lícules per gaudir d’hores i hores d’aquest gènere cinematogràfic.

I un any més, qui segur no faltarà a aquesta nova edició serà Suitevent, proveïdor de l’App oficial del festival.

Les Apps de Suitevent estan totalment pensades per fer que el festival sigui tot un espectacle, intentan anticipar-se a possibles contratemps que puguin sorgir durant els diferents actes que es donin en ell.

Quantes vegades ens hem trobat que durant un festival al que anem com assistents, ens hem volgut multiplicar, per saber a on hem d’estar i quan per no perdre’ns res? Amb una vegada, ja són masses.

I com a organitzador, quants cops ens hem adonat que la informació del nostre esdeveniment no ha arribat a tots els visitants?

Per evitar que es tornin a repetir escenaris com aquests, les Apps per a tot tipus d’esdeveniment de Suitevent són l’eina perfecte. Ja que ofereixen una gran varietat de funcionalitats imprescindibles per fer del teu festival tot un èxit:

  • Que tenim avui? Permeten consultar el programa amb totes les sessions que es duran a terme de cada pel.lícula.
  • Agendat! Donen l’oportunitat de generar la nostra agenda personal amb totes les sessions a les que volem assistir.
  • A on m’has dit? Informen de la localització exacte a on es portarà a terme cada sessió.
  • Aquesta m’agrada! Reproduir tantes vegades com vulguem els tràilers de totes les pel.lícules i informació rellevant de cadascuna d’elles.
  • Evitem cues! Compra anticipada del tiquet per a les sessions de cada pel.lícula.
  • Extra, extra! Generació de missatgeria push per tal que l’organitzador pugui informar de l’alliberament d’entrades o qualsevol altre comunicació que vulgui fer arribar als assistents.

I més, molt més! Si vols descobrir totes les prestacions de les Apps per Congressos i Festivals Suitevent i marcar la diferència en els teus esdeveniments, pots informar-te a info@suitevent.com. Et donarem un servei basat en l’experiència i l’estudi personalitzat del teu esdeveniment. Contacta’ns!