Els festivals de cinema brinden l’oportunitat als futurs cineastes de mostrar el seu treball a grans audiències de fanàtics del cinema i a membres d’elit de la indústria cinematogràfica. Els festivals de cinema solen ser un esdeveniment anual, que es realitza durant una setmana o més a la ciutat de la seva elecció.

 

Quan es parla de festivals de cinema, ens venen al cap els festivals de cinema més emblemàtics de la indústria cinematogràfica com són els “Tres Grans”: el Festival de Cinema de Cannes, el Festival Internacional de Cinema de Berlín (Berlinale) i la Biennal de Venècia. Aquests festivals, dos dels quals es remunten a la dècada de 1930, són coneguts com un punt de referència per a la indústria del cinema i serveixen d’inspiració per als més de 3,000 festivals de cinema que es realitzen a tot el món.

 

Al llarg dels anys, tant el Festival de Cinema de Cannes com el de Berlín, juntament amb altres importants festivals de cinema com el Festival de Cinema de Sitges a Barcelona, ​​han fet un salt enorme cap a la digitalització, buscant modernitzar els seus festivals de Cinema per mitjà d’aplicacions mòbils pròpies.

 

Aquests festivals de cinema de renom mundial opten per la seva pròpia aplicació mòbil per a facilitar la interacció en temps real amb els seus assistents en qüestions relacionades amb les sessions de cinema i les projeccions. Addicionalment, l’App serveix de guia pràctica/mitjà de comunicació dels esdeveniments del festival i permet augmentar les vendes de tickets de les sessions en general, alhora que redueix el cost i el malbaratament de recursos causat pels fullets i altres materials impresos.

 

A més dels beneficis organitzatius d’un festival de cinema, la seva aplicació pot millorar l’experiència del festival per als seus assistents.

Els assistents es poden crear un calendari personalitzat abans de l’esdeveniment a través dels programas de pel·lícules de l’aplicació del festival, marcant les pel·lícules seleccionades com a “Favorits”. Una vegada a començat el festival, les notificacions push dels organitzadors ajuden als usuaris a informar-se sobre les projeccions d’última hora o els esdeveniments especials del festival. L’aplicació permet augmentar la interacció amb les pel·lícules i la comunitat cinematogràfica, oferint la possibilitat de plantejar preguntes als directors, xatejar o completar enquestes o votacions sobre la pel·lícula que s’acaba de veure. Finalment, per als cineastes i professionals de la indústria que assisteixin al Festival, la App mòbil els pot facilitar la connexió amb altres professionals de la indústria a través de la secció de Networking de l’App.

 

És hora de què el teu festival de cinema doni el salt cap a la modernitat i obtingui tots els beneficis?

Suitevent vol ajudar-te a fer el salt.

L’aplicació Suitevent és 100% adaptable al logotip, els colors i l’aspecte general del vostra festival de cinema. L’aplicació està dissenyada per satisfer totes les necessitats d’un festival de cinema i ajudar a promoure i captar l’atenció dels seus assistents abans, durant i després del festival.

 Si està buscant una aplicació fàcil i a punt per a utilitzar-se als preus més competitius de la indústria, no busqui més … Suitevent és aquí. Amb una àmplia cartera de clients satisfets, li oferirem una solució d’aplicació per a esdeveniments que s’adapta al seu festival. Contacti’ns avui per obtenir més informació sobre les solucions que li podem oferir..