Avui en dia els col·laboradors, patrocinadors i sponsors tenen un paper rellevant a molts dels esdeveniments com congressos, festivals, jornades i concerts. Tant les marques patrocinadores com les marques organitzadores fan un esforç per trobar sinèrgies i fer que l’acte esdevingui realitat.

Les apps són el canal digital per excel·lència, el qual permet que un event disposi de múltiples funcions, entre elles donar visibilitat d’una manera òptima a cada col·laborador.

 

 

La publicitat i el màrqueting sempre ha format part de totes les marques i disposar de canals on poder-se mostrar és vital per triar el més adient i arriba de la millor a manera al màxim d’usuaris.

Avui us parlem de donar/obtenir visibilitat de diferents formes als col·laboradors dels esdeveniments en format digital i a través de les conegudes apps per esdeveniments.

Les apps per a esdeveniments són una eina de comunicació personal, i gairebé individualitzada que avui dia arriba a tots els perfils de tot tipus d’esdeveniments com serien alts directius en jornades específica,, experts en congressos de la seva mateia, treballadors per a reunions d’empresa , fans per a grups musicals, i gent de peu de carrer en festivals culturals.

Hi ha molts tipus d’apps per esdeveniments i quasi bé totes disposen de la programació de l’esdeveniment. Però són poques les que a més a més pensen en com donar aquesta informació de la millor manera i alhora donar visibilitat a aquelles empreses i marques que han fet possible l’event.

Les apps Suitevent han tingut en compte les funcions de màrqueting i esponsorització i és per això que ofereixen múltiples maneres de oferir visibilitat a un o varis patrocinadors. Tot seguit us les explico:

Pantalla “Splash”. Totes les apps natives disposen de la pantalla d’splash la qual es mostra en l’àrea completa del mòbil quan s’inicia la app i es carreguen les dades.

És un punt molt vistós i de mida gran on es pot incloure una imatge amb un bon disseny que inclogui un sol patrocinador (o varis) a tota pantalla i alhora que podem lligar el disseny amb la imatge corporativa de l’esdeveniment Tenir la opció de personalitzar l’spash és un punt a tenir en compte de les apps per esdeveniments.

Llistat d’sponsors i detall de cada empresa.

Un llistat d’sponsors és vital per poder mostrar les empreses que han col·laborat a fer possible l’event. Categoritzar aquest llistat, per posar a primer nivell les empreses amb més pes, i poder posar el nom específic a les categories d’sponsors que el nostre particular event té, és una prestació a tenir en compte si vols que cada patrocinador es senti degudament tractat segons els seu nivell de col·laboració.

I en segon terme permetre que cada empresa col·laboradora pugui posar la seva descripció i links.

Ambdues funcions les oferiran aquelles apps amb un gestor de continguts fet i pensat per gestionar l’app com cal.

En apps intuïtives i visuals, com les apps Suitevent, es proporciona a través de l’eina de gestió de dades, espais on poder configurar imatges per les activitats, conferències, concerts, etc.  Així doncs implicar els col·laboradors a nivell d’activitats i donar-los visibilitat en el calendari d’activitats de l’event també és possible

Per últim queda el famós banner publicitari, el qual, al nostre entendre, està quedant enrere pel fet que sol ser més intrusiu pels usuaris. Les apps disposen de nous espais on l’usuari percep els patrocinadors en la justa mesura i per tant rep el missatge de marca molt més net i lligat a una història, experiència, activitat molt més propera.

Ser patrocinador d’una app d’un esdeveniment és fàcil i amb bona relació qualitat-preu, i dóna a les marques el toc de modernitat i tecnologia al valor global de la marca.

Des de Suitevent us animem a empreses OPC’s i a organitzadors de festivals que presenteu les apps com un bon canal de comunicació per els vostres col·laboradors i trobeu la sinèrgia amb la promoció i execució de l’event.