Quan la marca, corporació o empresa fa múltiples esdeveniments una app multievent esdevindrà la app corporativa i viceversa.

Si la teva empresa fa varis esdeveniments sota una mateixa marca tens l’oportunitat d’enllaçar-los amb una app multievent, la qual mica en mica o de bon principi serà una bona app corporativa.

Ja saps el què et pot aportar una app corporativa? I una app multievent?

Clica i t’ho explico.

 

Una app multi-esdeveniment és un concepte simple i alhora molt potent. És una app que sota una mateixa marca corporativa, una mateixa associació, conté la informació i eines per a varis esdeveniments.

Segurament la teva corporació té una acte anual digne d’una app, com un congrés anual, una trobada de socis, una participació en un acte internacional, etc.. però molt probablement durant tot l’any feu altres actes de menor envergadura, però que fan que la teva entitat sigui plena d’activitat. Estic pensant en trobades de socis anuals, conferències d’experts, presentacions de productes, cursos, etc.

Doncs bé, si les activitats de la teva corporació són part del què dóna sentit a la teva marca i valors, integrar les activitats, lligar-les entre elles pot ser un gran valor pel teu públic, i una app multi-esdeveniment t’ho pot resoldre.

Les apps multi-esdeveniment solen néixer de congressos, i a posteriori creixen amb contingut de la marca amb l’afany d’allargar el contacte i l’”engagement” entre públic i la marca i l’engagement del públic amb el públic mateix.

En altres ocasions, es planteja una app corporativa, on es volen potenciar aspectes concrets que lliguen el públic i la marca, com informació sobre cursos que s’actualitza cada mes, informació privilegiada per a socis, votacions per obtenir feedback, un  joc…

Totes les vies són vàlides, i molt sovint porten a una app multi-esdeveniment sota marca corporativa, o una app corporativa multi-esdeveniment.

En cas que sentis curiositat o t’identifiquis amb les paraules que has llegit, t’aconsello que busquis una app amb prou flexibilitat per a créixer. No et deixis portar per plantilles i apps encorsetades, tancades i de baix preu. Et resultarà molt més pràctic i eficient posar una bona base amb una app nativa amb prestacions multi-esdeveniment, que puguis fer créixer any rere any sota les teves demandes i necessitats. (si vols info de apps natives ves al post següent http://blog.suitevent.com/apps-natives-o-web-apps/ )

Si enlloc de començar per l’esdeveniment t’has plantejat una app corporativa, pensa en  “quin ganxo” li donaràs per tal que el teu públic la utilitzi amb certa freqüència. Segur que et sorgeixen idees, jo per la meva part posaré algunes idees en el següent post. I com a base tècnica, cal anar a una app feta a mida, flexible per poder-la fer créixer.

En fi, espero haver-te aclarit que una app multievent és un gran potencial per a fer una app corporativa i que una app corporativa es pot transformar en una app multievent aportant molt valor al públic de la teva marca. Al final totes porten allà mateix: que la app aporti valor, utilitat, diversió, informació, viralització i més per tal que el teu públic estigui  connectat a la teva marca.

Si tens preguntes, aportacions o quelcom a dir, tens el canal obert amb nosaltres.

Salut!